חברי וחברות ארגון נכי צה"ל, אני פונה אליכם באופן אישי להשתתף במסע הפרסום לתרומת כליה לחברנו, סרן (במיל') יצחק (איציק) רביב.
איציק, קצין הנדסה, נפצע בשנת 1970 במלחמת ההתשה ואיבד את ידו ועינו הימנית בגיל 22 בלבד. למרות פציעתו הקשה ופטור רפואי מלא, הוא בחר להתנדב במשך 20 שנה כמפקד יחידת גיוס ציוד בהנדסה פיקוד מרכז. ב-15 השנים האחרונות הוא ממשיך לתרום לחיל כחבר ההנהלה המצומצמת של עמותת חיל ההנדסה הקרבית. איציק הוא בשר מבשרנו – וכעת הוא זקוק להשתלת כליה דחופה שתציל את חייו.
תרומת כליה היא הקריאה הגדולה ביותר לחסד שאדם יכול להעניק. אולי זה לא מקרי שקיבלנו שתי כליות, כדי שנוכל להציל אח בצרה. גברים מגיל 27 ונשים שסיימו ללדת מוזמנים לבדוק התאמה.
עד כה הגיעו לבית החולים "שיבא" שני תורמים אנונימיים שאנו מודים להם מקרב לב, אך מניסיון העבר נדרשים כ-20 מועמדים כדי למצוא התאמה רפואית סופית.
איך אתם יכולים לעזור? גברים בגיל 27 ומעלה ונשים שסיימו ללדת.
לבדיקת התאמה: מלאו את הטופס הדיגיטלי (מומלץ לפתוח במחשב) בקישור: טופס הגשת מועמדות לתרומה
גם אם אינכם מתאימים רפואית, אנא שתפו את הסיפור במדיות החברתיות ושלחו לחברים. כל שיתוף עשוי להגיע לתורם המיוחל. לפרטים וליצירת קשר עם איציק,
ניתן לבקר בפרופיל הפייסבוק של איציק רביב או לפנות ישירות במייל: [email protected]
תודה מראש על הרצון הטוב והערבות ההדדית.

