מידי שנה מחלק ארגון נכי צה"ל מלגות לחברי ארגון הלומדים במוסדות להשכלה גבוהה – גם אם מקבלים מימון ממשהב"ט! מתאים גם למי שעשה השנה מכינה / פסיכומטרי / השלמת בגרויות. המלגות יחולקו לקראת סוף השנה לאחר סיום שנת הלימודים האקדמאית (למי שלומד השנה בשנת הלימודים תשפ"ג) סכום המלגה ייקבע ע"י ועדת המלגות בכפוף למקורות הכספיים העומדים לרשות הועדה ובהתאם להיקף הבקשות.
שמחים לעדכן שנפתח עבורכם הרישום למלגות און ליין באתר
לשאלות, פרטים נוספים או כל בירור נוסף ניתן לפנות אל אחראיות המלגות במחוזות:
מחוז תל אביב – 03-5221286/7 מחוז שפלה – 08-9466488 מחוז ירושלים – 02-5635625 מחוז באר שבע – 08-6230111 מחוז חיפה – 04-8146502
לכל בקשה יש לצרף: 1. אישור לימודים. 2. אישור על גובה שכר הלימוד חתום 3. קבלות ששולמו. קבלות מקור/העתק נאמן למקור מגובות בחותמת דיגיטלית או רטובה *** אם בעת ההגשה עדיין לא סיימת לשלם את שכר הלימוד יש לצרף גם כרטסת תשלומים עתידית. חתומה * בהגשת מלגה על לימודי תעודה - יש לפנות קודם למחוז לבדיקת זכאות.
מלגות יוצרים
נכי צה"ל חברי הארגון העוסקים בתחומי אמנות שונים ואשר תחום האמנות אינו משלח ידם, כגון: ספרות, שירה, צילום, פיסול וציור אשר יצירותיהם קיבלו ביטוי ציבורי בשנת הגשת המלגה. המלגות נועדו לעודד יצירה בקרב הנכים. לטפסי הבקשות יש לצרף עותק מהיצירה, או צילום והזמנה לתערוכה.
* בטרם הגשת מלגת היוצרים מומלץ לבדוק במחוז האם הבקשה רלוונטית.